Home » Vrienden van Layers » D-Zyre

D-Zyre

Wie is D-Zyre
d-zyre-wit

“De designers van D-Zyre hebben passie en enthousiasme in alles wat ze doen.
Van het ontwerpen en maken van een kostuum voor LARP, theater of andere doeleinden, tot het organiseren van photoshoots, styling tijdens een videoclip, het vergroten van hun assortiment of het organiseren van een evenement. Overal halen zij energie uit, hopende dit met jou te kunnen delen!”

De eigenaren, Roswita en Wesley, zijn vrienden van mij. Ik heb hen in-spel leren kennen op een larp-event en al snel bleek dat we het buiten-spel ook erg goed met elkaar kunnen vinden. Creativiteit zit in hun bloed en dat is te zien aan de hoge kwaliteit kostuums die zij maken. 

Layers en D-Zyre

Layers en D-zyre hebben een grote samenwerking in creativiteit en ideeën. Op het moment focused D-zyre zich op het opbouwen van hun webshop en het organiseren van hun evenement Tales of Aleria.

12166766_10207990076412525_841300963_n

Tales of Aleria

Tales of Aleria is een nieuw larp-evenement georganiseerd door D-zyre. In semptember 2015 was eerste live en Layers was daarbij als speler. Tevens is Layers sponsor van Tales of Aleria. Bekijk hieronder hun short-movie die een geweldige impressie geeft van hoe de wereld van Tales of Aleria is.


Contact

Benieuwd geworden naar D-zyre? Neem dan snel een kijkje op de website of volg ze op Facebook.