Home » Vrienden van Layers » DmvdBerg

DmvdBerg

Wie is DmvdBerg?DMVDBERG HR Vierkant

“Ik heb ontdekt dat ‘mensen’ wandelende verhalen zijn. Mensen zijn mooi en onvoorspelbaar. Elk beeld is een moment en een aspect van het leven. Onderdeel van het verhaal. Wat is jouw verhaal?”

De eigenaar, Dani’el, is een vriend van mij. Samen hebben we fotoshoots gedaan, wisselen we informatie uit en helpen we elkaar op creatief vlak. Dani’el is een uitstekende fotograaf met gevoel voor compositie, kleur en echtheid. Hij weet op de meest uiteenlopende locaties de meest prachtige beelden te creëren en hij is altijd bereid iemand te helpen.

Layers en DmvdBerg

Binnenkort gaat Layers haar eigen evenement organiseren genaamd Dark Union, en DmvdBerg is de fotograaf van dit evenement. Op haar beurt levert Layers lederen producten en attributen voor de fotoshoots van Dani’el.
Wil je een fotoshoot georganiseerd door Layers en DmvdBerg? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Layers of DmvdBerg via “contact”.

Dit is de voorkant van de flyer van Dark Union. Samen hebben Layers en DmvdBerg deze flyer gemaakt in zowel concept als fotografie.

Contact

Benieuwd geworden naar DmvdBerg? Neem dan snel een kijkje op de website of volg hem op Facebook.