Home » Vrienden van Layers » Myfx

Myfx

Wie is Myfx?Myfx-wit

“Myfx is een fris en jong bedrijf dat zich specialiseert in het maken van larp-wapens, special make-up effects en rekwisieten voor larp.”

De eigenaar, Robin, is een vriend van mij. Al meermaals heb ik verscheidene dingen bij hem besteld, zoals vampiertanden, larp-wapens en een face-cast.
Ook levert hij veel producten die je nodig hebt om dit zelf te kunnen maken zoals vloeibare latex en foam. Myfx heeft een eigen studio waar wordt gewerkt en je altijd langs kan komen voor gezelligheid en een kopje koffie.

Layers en Myfx

Een custom-made wapen met lederen scabbard. Een face-cast met een op maat gemaakt lederen masker. Of een volledig kostuum mét protheses; Layers en Myfx kunnen dit samen leveren. Naast deze genoemde voorbeelden is er nog zo veel meer wat wij samen kunnen leveren aan jou. Voor informatie of een offerte kun je contact opnemen met Layers of Myfx via “contact”.

Dit zwaard had ik gekocht en zat vol met latex-rot. Myfx gaf mijn zwaard een nieuw laagje latex en nu ziet hij er weer uit als nieuw.

Myfx-events

In 2015 was het eerste larp-event van Myfx en Layers was hier aanwezig als npc. De pilot was een groot succes en zowel spelers, crew als npc’s hebben zich zeer vermaakt.
En Myfx gaat door met larps organiseren en wil dit jaarlijks laten terugkomen. Het evenement heeft een fris, nieuw regelsysteem waarbij magie zeldzaam is en de vaardigheden worden terug gezet naar de basis. En uiteraard is Layers hier ook aanwezig als NPC en sponsor!

11270559_873226129405760_4670430778053337762_o

Contact

Benieuwd geworden naar Myfx? Neem dan snel een kijkje op de website of volg hem op Facebook.